Vysoký roštěnec - RIB - EYE

750
Hovězí svíčková

IFC_2

Pouze osobní odběr na pobočce

Popis produktu

Cena s DPH:750 Kč

Více informací

Pochází z přední čtvrtě.

Obsahuje svaly: M. trapezius thoracis, M. latissimus dorsi, M. illiocostalis, M. longissimus dorsi, M. multifidus dorsi, M. serratus dorsalis, M.M. intercostali a M.M. levatori costarum

 

Použití:

Vysoký roštěnec z uruguayského hovězího masa je vhodný pro přípravu těch nejkvalitnějších steaků. Maso je po úpravě velmi křehké a vyznačuje se lahodnou chutí a vynikající vůní.

Doporučujeme steaky nakrájené na tloušťku cca 3 cm vložit na rozpálený tál nebo litinovou pánev s minimálním množstvím tuku. Pro dosažení steaku "medium" se steak opéká 2-5 minut z každé strany. Aby nedocházelo ke ztrátě šťávy, je důležité, aby při obracení steaků nedošlo k jejich propíchnutí (například vidličkou).

Vynikajícím způsobem úpravy tohoto masa je také grilování přímo na roštu nad žhavým uhlím.

-    Plemeno: Aberdeen-Angus, Shorthom nebo Hereford

-    Stáří zvířat při porážce: 30 - 36 měsíců (jedná se o mladé volky)

-    Maso je vakuově baleno. Převáží se v chlazeném stavu.

-    Skladovací teplota: 0 °C

-    Trvanlivost od zabalení: 4 měsíce. (Tak dlouhá doba trvanlivosti je umožněna díky vynikajícím hygienickým podmínkám při zpracování a dodržování chladírenského řetězce)

-    Uruguay je stále zařazena mezinárodní nákazovou komisí mezi tzv. země "BSE Free", tedy země s bezvýznamným rizikem výskytu BSE. Brazílie byla z tohoto seznamu vyňata.

-    Zvířata jsou chována pouze pastevním způsobem chovu. ČISTĚ PŘÍRODNÍ PŮVOD.

-    Všechny druhy masa se hodí na minutkové úpravy.

 

Grillmart © 2018 | MONSTER MEDIA, s.r.o.