Nízký roštěnec - ROASTBEEF

750
Hovězí svíčková

IFC_3

Pouze osobní odběr na pobočce

Popis produktu

Cena s DPH:750 Kč

Více informací

Pochází ze zadní čtvrtě.

Osahuje svaly: M. longissimus dorsi, M. illiocostalis, M. serratus dorsalis.

Použití:

Upečení nízkého roštěnce vcelku představuje velice lákavý způsob přípravy. Roastbeef pečte obrácen tukovou vrstvou dolů, bez jakéhokoli koření nebo soli. Tukovou vrstvu neodřezávejte, dodá masu během kuchyňské úpravy výjimečnou chuť a vůni! Doporučujeme péct hodinu a půl v horkovzdušné troubě rozehřáté na 100 °C nebo hodinu a čtyřicet minut při 90 °C. Po upečení seřízněte tukovou část a roastbeef ochuťte čerstvým pepřem a hrubou solí. Maso filované na tenké plátky můžete podávat za tepla i za studená.

Nízký roštěnec je vhodný také na přípravu vynikajících steaků.

-    Plemeno: Aberdeen-Angus, Shorthom nebo Hereford

-    Stáří zvířat při porážce: 30 - 36 měsíců (jedná se o mladé volky)

-    Maso je vakuově baleno. Převáží se v chlazeném stavu.

-    Skladovací teplota: 0 °C

-    Trvanlivost od zabalení: 4 měsíce. (Tak dlouhá doba trvanlivosti je umožněna díky vynikajícím hygienickým podmínkám při zpracování a dodržování chladírenského řetězce)

-    Uruguay je stále zařazena mezinárodní nákazovou komisí mezi tzv. země "BSE Free", tedy země s bezvýznamným rizikem výskytu BSE. Brazílie byla z tohoto seznamu vyňata.

-    Zvířata jsou chována pouze pastevním způsobem chovu. ČISTĚ PŘÍRODNÍ PŮVOD.

-    Všechny druhy masa se hodí na minutkové úpravy.

 

Grillmart © 2018 | MONSTER MEDIA, s.r.o.