Hovězí bok - PUPEK

599
Hovězí svíčková

IFC_4

Pouze osobní odběr na pobočce

Popis produktu

Cena s DPH:599 Kč

Více informací

Pochází ze zadní čtvrtě.

Osahuje sval: M. rectus abdominis

 

Použití:

 

Pravděpodobně nejlepší úpravou hovězího boku je pečení vcelku a následné filování na tenké plátky. Stejně jako u předchozích druhů masa lze podávat teplé i studené.

-    Plemeno: Aberdeen-Angus, Shorthom nebo Hereford

-    Stáří zvířat při porážce: 30 - 36 měsíců (jedná se o mladé volky)

-    Maso je vakuově baleno. Převáží se v chlazeném stavu.

-    Skladovací teplota: 0 °C

-    Trvanlivost od zabalení: 4 měsíce. (Tak dlouhá doba trvanlivosti je umožněna díky vynikajícím hygienickým podmínkám při zpracování a dodržování chladírenského řetězce)

-    Uruguay je stále zařazena mezinárodní nákazovou komisí mezi tzv. země "BSE Free", tedy země s bezvýznamným rizikem výskytu BSE. Brazílie byla z tohoto seznamu vyňata.

-    Zvířata jsou chována pouze pastevním způsobem chovu. ČISTĚ PŘÍRODNÍ PŮVOD.

-    Všechny druhy masa se hodí na minutkové úpravy.

 

Grillmart © 2018 | MONSTER MEDIA, s.r.o.